Uz veliki broj usluga u ponudi imamo i uslugu dostave narudžbe na Vaš kućni prag povoljno putem naših dostavnih službi. U nastavku provjerite najčešće upite i informacije vezane uz usluge dostave, te informacije o našim partnerima putem kojih vršimo uslugu dostave Vaših narudžbi.

 

Commerce, Credit, Delivery, Gift, Mail, Shipment, Sms

 

Dostava je moguća na području čitave Hrvatske, a pošiljke dostavljamo putem naših partnera GLSa i Paket24 servisa Hrvatske Pošte.


U većini slučajeva dostava traje jedan do tri dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu vožnje za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Jedna od zanimljivih usluga koje nudimo jest plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od dostavljača. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.

Sve kupce pozivamo da prilikom preuzimanja narudžbe provjere sadržaj pakiranja kako uvijek postoji mogućnost od nenamjerne štete prilikom transporta, te da nam istu bez odgađanja prijave.Za dostavu narudžbi naplaćujemo trošak dostave od 25 kn (Gls) ili 75 kn (PAKET24). Dakako postoji i mogućnost preuzimanja u našoj poslovnici koja se nalazi u Zagrebu.

 
GLS-express.jpg

Za sve informacije vezane uz status Vašeg pakete, ugovaranje dostave ili same informacije o terminima isporuke možete posjetiti stranicu naših partnera GLSa i Paket24.

Follow us on Facebook