Reklamacije i povrati

Povrat robe 

Ukoliko želite vratiti proizvod, vratite proizvod nekorišten , kompletan i u original ambalaži s ispunjenim obrascem za raskid ugovora na adresu s koje je Paket stigao ,

Aris-Electronic d.o.o.
Webshop
Kovinska 28
10090 Zagreb

obrazac za raskid ugovora možete skinuti ovdje >>> Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Povrat je moguć u roku 14 dana bez navođenja razloga.

Trošak povrata paketa snosi kupac, paket poslan na naš trošak bit će odbijen i vraćen kupcu.

Više informacija o raskidu ugovora se nalazi na dnu stranicu pod :  Uputa o pravu potrošača na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Reklamacije

Ako imate bilo kakve primjedbe na proizvod koji ste kupili kod nas, molimo kontaktirajte

·   službu za korisnike quadro.com.hr Webshopa

·   ili nam jednostavno pišite na adresu admin@quadro.com.hr 

Provjerit ćemo Vašu reklamaciju u najkraćem roku i maksimalno Vam izaći u susret.

 

Webshop narudžbe

Ako imate primjedbe na proizvod koji ste kupili u našem webshopu, molimo Vas da nam pošaljete e-poruku sa slikom proizvoda ili oštećenja i broj Vaše narudžbe na adresu e-pošte: admin@quadro.com.hr 

Oštećenja pri transportu

Nažalost, ponekad se događa da se roba ošteti na putu do Vas. Da bismo bili u mogućnosti nadoknaditi Vam štetu nastalu pri transportu, trebali biste je što prije prijaviti, a najkasnije u roku od pet dana od dana primitka pošiljke. Pošaljite nam e-poruku s brojem narudžbe, kratkim opisom i slikom oštećenja na adresu e-pošte: admin@quadro.com.hr .Nakon toga ćemo u najkraćem mogućem roku utvrditi štetu i dogovoriti zamjenu ili nadoknadu štete.

Uputa o pravu potrošača na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

·   Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora, tj. povrat robe.

·   Ugovor možete raskinuti u roku od 14 dana od preuzimanja proizvoda sa navođenjem razloga.

·   Izravne troškove povrata i dostave robe kod ovakvog raskida snosite sami.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode i usluge iz quadro.com.hr Webshopa kako slijedi.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana sa navođenjem razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora, trebate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu:

Aris-Electronic d.o.o.
Webshop
Kovinska 28,
HR-10090 Zagreb

 

ili elektroničkom poštom na adresu: info@ariselectronic.hr 

U obavijesti navedite svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg možete skinuti ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen uplatom sredstava na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Robu vratite tako da ju dostavite u našu poslovnicu Jankomir na adresi: 

Aris-Electronic d.o.o.
Kovinska 28,
10090
Zagreb,Jankomir 

Molimo učinite to bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno službi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Izravne troškove povrata robe snosite sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

PODNOŠENJE PRIGOVORA POTROŠAČA

 

-sukladno Zakonu o zaštiti potroača ( narodne novine br.41/14) obaviještavamo potrošača da prigovor koji iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku I to:

 

  • Na licu mjesta u poslovnim prostorijama u Kovinskoj ulici 28, 10 090 Zagreb, te će primka prigovora odmah biti potvrđena potrošaču u trenutku predavanja

  • Putem pošte na adresu: Aris-Electronic d.o.o. Kovinska ulica 28, 10 090 Zagreb

Na zaprimljeni prigovor  ćemo odgovoriti u zakonskom roku

 

 

 

 

Pratite nas na Facebooku